пʼятницю, 22 жовтня 2021 р.

Про проєкт «Доброславська територіальна громада – єдина заможна родина» та візит у Шомполи

Триває реалізація проєкту «Доброславська територіальна громада – єдина заможна родина».
Окрім аналітичної роботи, команда Одеського інституту соціальних технологій також знайомиться з населеними пунктами у складі громади, їх мешканцями та керівництвом старостинських округів.
Приємні враження залишились після візиту до Шомполівського округу. Староста Стружак Олександр Андрійович ознайомив команду проєкту з інфраструктурою населених пунктів, провів екскурсію освітніми та культурними закладами, зокрема:
  •  Вовківським НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ»
  •  Шомполівським НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ»;
  •  Шомполівським закладом дошкільної освіти «Лелечатко»;
  •  Шомполівським будинком культури.
Спілкування з педагогічними колективами навчальних закладів, працівниками будинку культури та активними мешканцями округу показало позитивне сприйняття задуму проєкту та готовність до співпраці.
Коротко про проєкт та візит до Шомполівського старостинського округу – у цьому відеоролику.
 

 
Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу.
Коротке відео про старт проекту Одеського інституту соціальних технологій "Доброславська територіальна громада – єдина заможна родина". Матеріал підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety.



#ПрямуємоРазом
#MovingForwardTogether
#EU4USociety
#ДоброславЄдинаРодина

Немає коментарів:

Дописати коментар