середу, 10 листопада 2021 р.

Участь команди проєкту в обговоренні шляхів реалізації на локальному рівні Нацстратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021-2026 роки

1 листопада ц.р. команда проєкту «Доброславська територіальна громада – єдина заможна родина» та заступник голови Доброславської територіальної громади Юрій Чорній долучились до експертної наради «Шляхи реалізації на рівні територіальних громад Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021-2026 роки».

Андрій Крупник, Анжеліка Чайка та Ольга Нагорнюк висловили свої думки та пропозиції щодо шляхів реалізації Нацстратегії саме на локальному рівні.

Під час обговорення керівниця проєкту А. Чайка презентувала мету й основні завдання проєкту в Доброславі, реалізація якого спрямована на активізацію мешканців населених пунктів, що увійшли до складу громади, їх залучення до розв’язання місцевих проблем.

Юрій Чорній висловив підтримку пропозицій учасників експертної наради щодо усвідомленого та відповідального включення активних мешканців у процеси перетворень у громадах та подякував науковцям і громадським експертам за методичну допомогу в удосконаленні управління та включення внутрішніх ресурсів громад.

Проєкт «Доброславська територіальна громада – єдина заможна родина» реалізує ГО «Одеський інститут соціальних технологій» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety.

#ПрямуємоРазом
#MovingForwardTogether
#EU4USociety
#ДоброславЄдинаРодина

Немає коментарів:

Дописати коментар