четвер, 27 жовтня 2022 р.

Молодь Доброслава: тут наш причал


 
Перша зустріч – з молодіжним активом Доброслава – відбувалася у приміщенні Доброславської центральної бібліотеки. Присутні, передусім школярі, охоче поділилися своїми бажаннями та планами на майбутнє.
У вересні 2022 року команда Одеського інституту соціальних технологій здійснила черговий візит в межах проєкту «Доброславська громада – єдина заможна родина» до адміністративного центру територіальної громади. Метою відвідин Доброслава було узгодження з представниками місцевої влади та зацікавленими сторонами питань про створення запланованої проєктом Молодіжної ради та Ради старійшин громади.

«Щоб зробити усвідомлений вибір, долучитися до життя громади, вміти орієнтуватися в тому, як вибудовується вертикаль та горизонталь влади, формується бюджет, створюється програма, важливо належати до організованої спільноти, в даному випадку – молодіжної», – зазначила експертка проєкту Світлана Осадчук. Цьому сприятиме створення Молодіжної ради. «Головне, щоб молодь брала участь у реалізації планів селищної ради, мала тісні зв'язки із депутатським корпусом, могла вносити свої пропозиції та реалізовувати ідеї. Тоді молодь відчує себе необхідною у рідній громаді та з'явиться бажання після здобуття професії повертатися в Доброслав», – наголосила директор проєкту Анжеліка Чайка.

Немає коментарів:

Дописати коментар