неділю, 10 квітня 2022 р.

Проєкт «Доброславська громада – єдина заможна родина»: робота триває!

Війна змінила наші плани, проєкти, пріоритети діяльності.

Але завдяки героїчній обороні Збройними Силами України рідної землі маємо можливість продовжувати розпочату роботу.

Команда проєкту «Доброславська громада – єдина заможна родина» поступово відновлює роботу в межах запланованого.

Одеський інститут соціальних технологій спільно із Запорізьким благодійним фондом «Єдність за майбутнє» за фінансової підтримки некомерційної організації «Естонська Рада у справах біженців» запропонував керівництву громади визначити осіб, які найбільше потребують допомоги в умовах війни.

«Переважне право її отримати мають родини та громадяни, які перебувають у складних життєвих обставинах, пов'язаних із війною проти України», – наголосив директор Інституту, координатор Соціогуманітарної ради, створеної для організації прозорого надання допомоги Андрій Крупник.

Завдяки моніторингу за встановленими критеріями першочергових потреб мешканців громади та аналізу їх життєвих ситуацій, проведених заступником селищного голови, членом Соціогуманітарної ради Юрієм Чорнієм, начальницею відділу соціального захисту населення Людмилою Ващенко і старостами Кремидівського, Трояндівського та Шомполівського старостинських округів, допомогу отримали 19 мешканців Доброславської громади на загальну суму 39 340 грн.


Безпосередньо в рамках проєкту Анжеліка Чайка та Андрій Крупник продовжили підготовку до групового дослідження з представниками місцевого самоврядування Доброславської територіальної громади. Учасниками проєкту розроблено та узгоджено сценарії проведення фокус-групових досліджень, інтерв'ю з мешканцями Доброславської територіальної громади, а також створення Ради старійшин та Молодіжної ради.

Усі ці заходи планується провести відразу після завершення війни.
                                                                                                               Валерій Панько

Матеріал підготовлено в рамках проєкту «Доброславська територіальна громада – єдина заможна родина», який реалізує ГО «Одеський інститут соціальних технологій» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety. Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу.

Немає коментарів:

Дописати коментар